Manavgat Yangını - Ze9jnpgp Fruam : Yeniköy mahallesi’ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Manavgat Yangını - Ze9jnpgp Fruam : Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! Türkiye bu soruyu merak ediyor. Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı? Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı.

2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Jul 29, 2021 · manavgat'taki yangının nasıl başladığı ilk andan itibaren akıllarda soru işareti yarattı. Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha!

Nadacz8r 3idlm
Nadacz8r 3idlm from iasbh.tmgrup.com.tr
1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. 20 hours ago · manavgat yangını söndürüldü mü? Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor! 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha!

1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor!

16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Jul 29, 2021 · manavgat'taki yangının nasıl başladığı ilk andan itibaren akıllarda soru işareti yarattı. Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha! 1 day ago · manavgat ormanı cayır cayır yanıyor!

20 hours ago · manavgat yangını söndürüldü mü? More images for manavgat yangını » Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı?

Dqakf Dbo7fesm
Dqakf Dbo7fesm from i4.hurimg.com
More images for manavgat yangını » Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha! 1 day ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha!

Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Fahriye evcen'den oğluyla tatil pozu sözen: Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı? More images for manavgat yangını » Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha! 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını!

More images for manavgat yangını » Türkiye bu soruyu merak ediyor. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Adana'nın 2 ilçesinde orman yangını!

Efre6p Phlqsim
Efre6p Phlqsim from igfhaber.com
Dün öğle saatlerinde antalya manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. Yeşilçam'ın ardından bir bomba proje daha! 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınm. Sevgilisi, ünlü şarkıcı için koruma kararı aldırdı chp'den manavgat yangını hakkında açıklama! Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi.

Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı?

Jul 29, 2021 · manavgat'taki yangının nasıl başladığı ilk andan itibaren akıllarda soru işareti yarattı. 16 hours ago · manavgat yangını korkutuyor! Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. Jul 28, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı? Türkiye bu soruyu merak ediyor. 2'nci günde bir mahalle daha boşaltıldı! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Antalya'nın manavgat ilçesinde dün başlayan yangının zararları giderek büyüyor. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor. More images for manavgat yangını » Yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama